Nieuwe Skoda Kamiq prijs en kenmerken:

Nieuwe Skoda Kamiq prijs en kenmerken:

De Skoda Kamiq is een uitstekende kleine SUV met een ruime cabine en veel hightech voorzieningen die uiterst gemakkelijk te besturen en te gebruiken zijn.

De Skoda Kamiq blijft trouw aan de "Simply Clever"-boodschap van het merk door alles te bieden wat kopers nodig hebben, maar zonder al te veel fanfare.

Dus, terwijl compacte SUV's zoals de VW T-Cross, Citroen C3 Aircross en Renault Captur allemaal draaien om stijlvol design, geweldige lichten en gewoon een beetje luidruchtig zijn, komt de Skoda Kamiq in een net pak uit en blijft het allemaal een beetje overbodig lijken.

  De tweedelige koplampen zijn net als die op de grotere Kodiaq SUV, en de flamboyante Skoda belettering op de achterklep is een duidelijke knipoog naar de Scala hatchback. Alles is zeer stijlvol en maakt van de Kamiq een van de meest stijlvolle en ingetogen kleine SUV's die er zijn.

Binnenin ziet het er niet al te cool uit, maar u krijgt wel een behoorlijke hoeveelheid luxueus aanvoelende kunststof en wat metaaleffecten op de deurgrepen en luchtroosters. Je kunt het interieur van de Skoda Kamiq zelfs opleuken met kunstsuède bekleding in verschillende kleuren op de deuren en stoelen.

Het 9,2-inch infotainment systeem van de Skoda Kamiq is een ander hoogtepunt. Standaard vanaf de SE Drive-uitvoering ziet het er stijlvol uit, is het uiterst gebruiksvriendelijk en kan het worden gebruikt met digitale instrumenten in plaats van analoge wijzerplaten zoals bij een Audi, BMW of Mercedes.

   U wilde de Skoda omdat hij praktischer was dan de alternatieven. Nu laat Kamiq zien dat ze meer geavanceerde technologie kunnen hebben en er beter uit kunnen zien.


De Skoda Kamiq kan echter niet zo veel bagageruimte bieden als deze auto's, maar hij is tenminste voorzien van een heleboel geweldige functies, zoals de laadruimte, een verwijderbare zaklamp en een keurig verborgen net onder het bagagerek.

De motoren van de Skoda Kamiq zijn niet zo slim, maar wel vlot, behoorlijk krachtig en behoorlijk zuinig - zij het niet bijzonder opwindend. Hetzelfde geldt voor de manier waarop de Skoda Kamiq rijdt.

Toch voelt hij zich veel beter thuis dan de meeste kleine SUV's op snelwegen en hoofdwegen, maar u hoort nog steeds wat windgeruis van de rotsachtige voorkant. De Skoda Kamiq is in ieder geval uitgerust met een behoorlijk aantal standaard veiligheidssystemen, waaronder automatische noodremmen en lane-keeping assist.

Zeker, je moet een beetje extra betalen voor adaptieve cruise control, maar zelfs met een paar opties erbij is de Skoda Kamiq een betaalbare kleine SUV die de perfecte balans vindt tussen comfort, functionaliteit en stijl.

 

Emily A.

 

Vanaf 25.590 €

Vorig NieuwsNieuwe Mercedes EQE SUV:
Volgende NieuwsNieuwe 2023 Mini Countryman vastgelegd: