Bijgewerkt voor Skoda Enyaq iV 2023:

Bijgewerkt voor Skoda Enyaq iV 2023:

Skoda's elektrische SUV krijgt voor volgend modeljaar een herzien uitrustingsprogramma en kleine technische updates.

Omdat de markt van elektrische SUV's voor gezinnen blijft groeien, is de Skoda Enyaq iV modelreeks bijgewerkt voor 2023.

De bijgewerkte Skoda Enyaq iV is nu te bestellen vanaf 48.690 EUR. Het is de tweede update voor de Enyaq in een jaar tijd, want in december 2021 wordt het 120 kW-snellaadstation toegevoegd.

  Instapmodellen zijn uitgerust met een 58 kWh batterij die zorgt voor een actieradius van ongeveer 450 km. De standaarduitrusting omvat 19-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen, een 13-inch touchscreen met geïntegreerd satellietnavigatiesysteem, parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en een waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook.

Het nieuwe uitrustingsniveau voegt daar verwarmde voorstoelen, een verwarmd twee spaaks stuurwiel, klimaatregeling met drie zones, keyless entry, draadloos oplaad pad, getinte achterruiten, handmatige zonnekleppen en extra USB-C-poorten achteraan aan toe.

Het model wordt ook geleverd met een groot aantal extra bestuurders assistentie voorzieningen zoals adaptieve cruisecontrol, dodehoek waarschuwing en verkeersbord herkenning.

 

Emily A.

Vorig NieuwsFeuerbach Porsche 911 GT3 GTL Coupé - prijs en specificaties:
Volgende NieuwsLamborghini Urus bijgewerkt op Pikes Peak Hill Climb: