2023 Skoda Vision 7S kenmerken aangekondigd, prijs en kenmerken:

2023 Skoda Vision 7S kenmerken aangekondigd, prijs en kenmerken:

Skoda heeft zijn nieuwe conceptvoertuig onthuld.

Skoda komt met een nieuw concept. Een van de belangrijkste merken van de Volkswagen groep, Skoda, werpt met het nieuwe Vision 7S concept een licht op de toekomst.

Skoda, dat tegen 2026 3 nieuwe elektrische auto's wil introduceren, zal deze modellen ontwikkelen op basis van het Vision 7S concept. Het concept biedt de mogelijkheid om 7 passagiers te vervoeren en Skoda onthult een sportief design.

Wanneer we overgaan naar de kast, begint de technologie zich te tonen. Met het nieuwe 14,6 inch infotainment systeem kunnen alle systemen in de auto worden bediend. Het MEb- platform, dat ook wordt gebruikt in Volkswagen's Id.4-model, vormt de basis van dit concept. Volgens de verklaring van het bedrijf kan de Skoda Vision 7S met zijn 89 kWh batterij meer dan 600 km afleggen.

Tegen 2026 zal Skoda een crossover, een voertuig uit het B-segment en een grote SUV introduceren. Deze modellen van Skoda zullen waarschijnlijk verkrijgbaar zijn met prijzen vanaf ongeveer 1 miljoen. Aangezien ze gebruik maken van elektromotoren technologie, zullen hun kosten hoog zijn en dat zal in de prijzen tot uiting komen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsSubaru zal een volgende generatie sound SUV introduceren:
Volgende Nieuws2023 Nissan Kicks, prijs en kenmerken: