2023 Skoda Superb:

2023 Skoda Superb:

De Skoda Superb is gespot met een productie carrosserie en is nog steeds zwaar gecamoufleerd.

Het lijkt erop dat Skoda binnenkort de nieuwe generatie van de Superb zal introduceren in zowel liftback- als station wagonvormen. Spionagefotografen deelden onlangs de eerste beelden van de 2023 Skoda Superb. De nieuwe beelden werpen een blik op de standaard carrosserie.

Er zal geen radicaal verschil zijn met de vorige generatie. De lange wielbasis van de auto lijkt erop te wijzen dat hij zijn titel als breedste en grootste model in het Europese D-segment zal behouden. Het enige verschil met de vorige generatie is waarschijnlijk een iets schuiner aflopende daklijn.

Skoda's volgende generatie vlaggenschip stationwagon lijkt op een grotere Octavia, vooral van voren gezien. Het is onwaarschijnlijk dat Skoda grote veranderingen zal aanbrengen aan de designtaal.

De architectuur van de nieuwe Superb zal een evolutie zijn van het MQB-platform dat door het huidige model wordt gebruikt. Met een belangrijke technologische upgrade; Een nieuw digitaal instrumentenpaneel, een geavanceerde transmissie met dubbele koppeling, nieuwe bestuurders assistentie systemen en verbeterde infotainment functies zullen worden geïntegreerd.

Standaard verbrandingsmotoren zouden mogelijk een aanvulling kunnen vormen op de oplaadbare hybride aandrijflijn. De productie van de nieuwe Superb begint volgend jaar in de Volkswagen-fabriek in Bratislava, Slowakije.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Citroen C4 X 2023, technologie, prijs en release datum:
Volgende NieuwsVolvo gaat nieuwe EV-fabriek bouwen: