Nieuwe MINI Countryman EV vergeleken met Smart #1

Nieuwe MINI Countryman EV vergeleken met Smart #1

De elektrische MINI Countryman is een volledig elektrische versie van de populaire MINI Countryman SUV. Hij wordt aangedreven door een 32,6 kWh batterij en een 135 kW (181 pk) sterke elektromotor, die een actieradius tot 376 km mogelijk maakt op één lading. De auto accelereert van 0 tot 97 km/u in slechts 7,6 seconden en heeft een topsnelheid van 150 km/u (93 mph).

De elektrisch aangedreven MINI Countryman heeft een groot aantal functies, zoals Brake Energy Regeneration, waarmee de accu tijdens het remmen wordt opgeladen, en verschillende rijmodi waarmee je je rijervaring kunt aanpassen. Daarnaast beschikt de auto over een aantal veiligheidsfuncties zoals automatisch remmen in noodsituaties, lane departure warning en adaptieve cruise control.

Kortom, de EV MINI Countryman is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een leuke, stijlvolle en tegelijkertijd milieuvriendelijke SUV. Zijn grote actieradius en snelle acceleratie maken hem de perfecte keuze voor dagelijks woon-werkverkeer en weekenduitstapjes, terwijl het ruime interieur en de geavanceerde functies hem tot een comfortabel en handig vervoermiddel voor dagelijks gebruik maken.

Vorig Nieuws2025 MINI Cooper 5-deurs Prijzen en Technische Specificaties 2023-05-09
Volgende NieuwsCadillac XT4-Prototyp ist ein Baby Lyriq EV