De elektrische MINI Aceman crossover arriveert in 2024:

De elektrische MINI Aceman crossover arriveert in 2024:

Deze omvatten de grote, hoekige afmetingen die de Aceman een meer SUV-achtige uitstraling geven dan de vorige MINI Hatch.

We zien ook dat de auto zeshoekige koplampen krijgt, dunne zijspiegels, een kleine achterspoiler en verzonken deurgrepen, net als het concept.

De MINI Aceman wordt iets meer dan vier meter lang en kleiner dan de vorige Countryman. Hij zal ook gebruikmaken van het gloednieuwe MINI Electric-platform, dat speciaal is ontworpen voor elektrische voertuigen en om de interieur- en bagageruimte van de compacte crossover te maximaliseren.

Afgezien daarvan worden de technische details van de Aceman geheim gehouden. De Aceman zal waarschijnlijk worden aangeboden met vergelijkbare aandrijfopties. De basisversie van de nieuwe hatchback heeft een 40 kWh batterij en een elektromotor van ongeveer 180 pk, waardoor hij een actieradius heeft van ongeveer 290 km. Het topmodel, dat zal worden uitgerust met een 60 kWh batterij en een krachtigere motor van 215 pk, moet een actieradius van 40 km hebben.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Fiat 500 Elektrisch
Volgende NieuwsNieuwe Peugeot 508 2023 kenmerken: