De MINI Aceman gaat in productie als elektrische crossover in 2024:

De MINI Aceman gaat in productie als elektrische crossover in 2024:

MINI mag dan werken aan de next-gen Countryman, er is nog een SUV in ontwikkeling. We hebben het over de productieversie van de MINI Aceman Concept van afgelopen zomer.

De prototypes waren vermomd in een geel camouflage kleurschema en hadden valse achter lichtstickers om de ogen te verblinden. Maar te oordelen naar de hoekige vorm en de algemene proporties van de koplampen, is het duidelijk dat dit de productieversie van de Aceman is.

Het ontwerp ziet er iets zachter uit dan dat van het concept, met traditionelere bumpers, deurgrepen en verlichtingseenheden, en wielen met een kleinere diameter. De SUV heeft een lage bodemvrijheid, korte overhangen, buitenspiegels en een typische MINI-kas met een karakteristiek zwevend dak. We zien ook een nep kap met een plastic kap en een laadpoort op het achterspatbord. In het model zal waarschijnlijk een groot, rond infotainment touchscreen zitten, dat ook in de toekomstige MINI modellenreeks te vinden zal zijn.

Volgens spionagefotografen zal de Aceman iets meer dan 4 meter hoog zijn, in lijn met de eerste generatie Countryman. De derde generatie Countryman wordt naar verwachting aanzienlijk langer en mogelijk langer dan 4,5 meter.

De MINI Aceman komt naar verwachting in 2024 op de markt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsLamborghini Urus Plug-In Hybrid krijgt nieuwe updates:
Volgende NieuwsDe nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse: