2022 Mini Countryman PLUG-IN Hybrid met prijzen vanaf 42.290

2022 Mini Countryman PLUG-IN Hybrid met prijzen vanaf 42.290

MINI Countryman Plug-In Hybrid Welkom bij het iconische model van het merk dat is uitgerust met een Plug-In hybride motor.

Het is verrassend dat het grootste model van Mini zo weinig biedt in vergelijking met zijn rivalen.

De 2022 Mini Countryman is een kleine crossover SUV die meer passagiers- en laadruimte biedt dan elke andere Mini, maar gemeten naar vergelijkbaar geprijsde rivalen schiet hij tekort.

Mini zegt dat de Countryman vijf volwassenen kan meenemen, maar vier van hen zullen gelukkiger zijn. Het bagagevolume bedraagt 17,6 kubieke meter achter de achterbank wanneer de spullen op het dak zijn opgeborgen. Klapt u het dak neer, dan kan de Countryman 47,6 kubieke meter vervoeren.

2022 MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

Dat is heel wat minder dan wat bijvoorbeeld in een Mazda CX-5 past, maar de aantrekkingskracht van de Countryman verandert nooit.
Mini, er zijn vier verschillende versies van deze SUV. Elke versie heeft een turbomotor, maar het vermogen en de prestaties verschillen sterk.

2022 MINI COUNNTRYMAN PLIG-IN HYBRID

All-wheel drive is beschikbaar, en er is een plug-in hybride elektrische versie die ongeveer 17 mijl elektrisch bereik biedt alvorens over te schakelen op gas-elektrische hybride werking en terug te keren naar de EPA-geschatte 29 mpg in gecombineerd rijden. Hoewel de standaardmotor traag accelereert, is elke Countryman wendbaar en aangenaam om mee te rijden.

Waar de Countryman het meest in uitblinkt, is zijn persoonlijkheid en aanpassingsmogelijkheden.

2022 MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

Exterieur en interieurdesign, er is niets zoals de Mini Countryman en als je hem op maat bestelt, kun je hem combineren met een keuze aan verf, trim, velgen, dak en bekleding, waardoor je bijna nooit een ander exemplaar zult zien.

 Hij bracht een jaar door met het testen van de 2018 Mini Countryman SE Hybrid. Hoewel de Countryman een aantal updates heeft gekregen sinds het testen eindigde, houden veel van de indrukken en observaties nog steeds stand. Het is snel en relatief leuk om de Countryman te rijden, maar als geheel laat het je een beetje meer willen. 

vanaf € 42.290

Emily A.
 

Vorig Nieuws2022 KIA STONIC met prijzen vanaf 22.295
Volgende Nieuws2022 NIEUWE RANGE ROVER vanaf 160.385