Mini Multitone Edition:

Mini Multitone Edition:

De vanaf prijs van de Mini Multitone Edition is 37.590 euro.

Mini lanceert een speciale editie van de driedeurs Mini Cooper, luisterend naar de naam Multitone Edition. Mini zegt met de Multitone Edition de 'diversiteit van de Mini-gemeenschap' te vieren. Er komen er 50 op de Nederlandse markt.

Mini brengt 50 exemplaren van de driedeurs Mini Cooper, genaamd de Multitone Edition, naar Nederland. Multitone Edition moet de 'diversiteit van de minigemeenschap' vieren. De speciale editie heeft een dak dat aan de voorzijde is afgewerkt in Aspen White en aan de achterzijde overgaat in diep Jet Black met de kleur Melting Silver II. De Mini creëert een regenboog van wit die het dak nog meer siert, maar ook elders in de auto kom je witte strepen tegen. Die witte regenboog is, zoals Mini zei, essentieel voor de speciale editie. Voor Mini staat de regenboog voor zowel diversiteit als positiviteit. De rest van de auto is gespoten in de lakkleur Sage Green.


De Multitone Edition staat op 17-inch wielen genaamd Tentacle Spoke Black met tweekleurige wieldoppen die "de positieve look compleet maken". De speciale editie is ook van binnen versierd. Zo vind je de naam van de uitvoering op de instapstroken en vloermatten. De witte regenboog is te vinden op het dashboard en de zonnekleppen. De Multitone Edition heeft een met leer bekleed sportstuur, en ook de toetsen van de Mini zijn iets anders dan die van gewone Mini's.

 

Emily A.

Vorig NieuwsCzinger Hyper GT:
Volgende NieuwsDe nieuwe Skoda Superb: