Toyota Supra Matte White Edition geïntroduceerd:

Toyota Supra Matte White Edition geïntroduceerd:

De eigenaars van het model, waarvan er slechts 50 zullen worden geproduceerd, zullen door loting worden bepaald.

De Toyota Supra is een van de meest iconische modellen in de autowereld. De nieuwe generatie van de Toyota Supra werd in de afgelopen jaren geïntroduceerd. Hoewel het een model is dat op hetzelfde platform is gebouwd als BMW's nieuwe Z4-model, heeft het veel lof geoogst voor zijn design en technologie.

Nu biedt de nieuwe Supra-generatie zijn zescilinder motor in een speciale mat witte uitvoering met een nieuwe zesversnellingsbak. Slechts 50 exemplaren van deze versie zullen door Toyota worden geproduceerd, en de eigenaars zullen door het lot worden gekozen uit degenen die hem willen kopen.


Het nieuwe model, dat in beperkte aantallen zal worden geproduceerd, werd geïntroduceerd met het voertuig gespoten in Avalanche White Metallic. Het interieur is lichtbruin. Er is ook een Matte White Edition badge op de rechterkant van het instrumentenpaneel.

De Supra Matte White Edition komt in Japan op de markt voor 7.890.000 yen, oftewel zo'n 57.000 dollar. U kunt nu een standaard zes-cilinder Toyota Supra met zes versnellingen kopen voor 52.000 dollar.

Op het evenement, dat gepland is tussen 20 juli en 21 augustus voor het in Japan gelanceerde model, zullen liefhebbers en autoliefhebbers zich aanmelden om het model te kopen en in levende lijve te zien. De leveringen beginnen in oktober.

Toyota bevestigde afgelopen april dat de 2023 Supra met een handgeschakelde versnellingsbak zal komen. Er is Supra belettering in rode vorm op de achterkant van de Manuel Supra modellen.

De modellen zijn momenteel voorzien van met Alcantara beklede en met leder afgewerkte versnellingsknoppen, een JBL-geluidssysteem met 12 luidsprekers, en Toyota zal er slechts 500 van produceren.

Toyota heeft een aantal wijzigingen aangebracht aan de stuurwielen van de Supra-modellen die in de VS worden verkocht. Er is ook de Hairpin+ technologie, die een groot verschil maakt in de mate van rotatie van het wiel.

Er wordt ook gezegd dat Toyota werkt aan een Supra in een krachtige GRMN versie.
 

Emily A.

Vorig NieuwsHet einde van een tijdperk; Opel heeft besloten te stoppen met de productie van de Insignia:
Volgende NieuwsDe nieuwe 2023 Honda Civic Type R is onthuld met een facelift: