De vernieuwde 2023 Toyota Corolla kan besteld worden:

De vernieuwde 2023 Toyota Corolla kan besteld worden:

Toyota Corolla 2023 is vanaf nu te bestellen bij de dealers.

Vanaf 1 september kunnen klanten ook online bestellen. De nieuwe Corolla biedt een aantal verbeteringen op het gebied van hybride aandrijflijnen, in-car entertainment en meer veiligheid.

Net als voorheen zal de 2023 Corolla worden aangeboden als hybride systeem met keuze uit 1,8-liter of 2,0-liter benzinemotoren. Volgens Toyota bieden deze eenheden nu betere prestaties bij dezelfde of een lagere CO2-uitstoot, afhankelijk van de aandrijflijn. Dit is te danken aan de krachtigere en 18 kg lichtere lithium-ion batterij.

De opgefriste Corolla profiteert ook van een opgewaardeerd multimedia systeem met een 10,5-inch scherm. Volgens Toyota zal het systeem gebruiksvriendelijker zijn en kan het worden bijgewerkt via over-the-air updates. Een geavanceerd spraak herkennings systeem zal ook beschikbaar zijn om media- en voertuig functies te bedienen, zoals het openen of sluiten van ramen. Extra functies zoals: B. Het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van het voertuig of het verwarmen en koelen van het interieur voor het rijden zullen beschikbaar zijn via de MyT smartphone app.

De styling van de 2023 Corolla is licht herzien, met onder meer een nieuwe grille, nieuwe mistlamp behuizingen en nieuwe lichtmetalen wielen. De Design-, Excel- en GR Sport-modellen zijn ook voorzien van nieuwe LED-koplampen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsKTM heeft de X-Bow GT-XR geïntroduceerd:
Volgende NieuwsPorsche's F1 deal met Red Bull is officieel van de baan: