Nieuwe NSX van Acura Boss:

Nieuwe NSX van Acura Boss:

Acura Boss heeft wat aanwijzingen gedeeld over de komst van de nieuwe elektrische NSX.

De tweede generatie van de Honda NSX nam eerder dit jaar afscheid, maar achter de schermen wordt waarschijnlijk gewerkt aan een opvolger. Een verklaring van Acura's senior executive biedt hoop voor degenen die een nieuwe NSX willen zien ontvouwen. zei.

In 2015 zorgde Honda voor een ware show door de beroemde modelnaam NSX nieuw leven in te blazen. Opnieuw is het een flitsende supercar geworden met een midden motorige V6, maar dit keer alleen met elektro-assistentie. Dat laatste is misschien even wennen voor NSX-liefhebbers, maar het was toch een voorbode van wat de volgende NSX te wachten staat. Acura-chef Jon Ikeda heeft gezegd dat hij zijn toekomst zal "vertrouwen". Toch wordt dit slechts een volledig elektrische supercar. zegt.

Hoewel Honda niet 's werelds meest ambitieuze speler is op het gebied van elektrificatie, aarzelt het niet om een iconische naam als NSX te combineren met elektrische aandrijving. Overigens komt dit niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder dit jaar maakte Honda bekend 37 miljard euro in elektrificatie te steken en toonde meteen een mysterieuze supercar verborgen onder een doek. Zoals we toen al vermoedden, zou het bijna de nieuwe NSX moeten zijn. De woorden van Ikeda wakkeren deze geruchten verder aan. Ondertussen was er nog een sportief gelijnd model op de show. We zullen dus zien welke van de twee opdroogt als NSX en hoe de twee zich tot elkaar verhouden.

 

Emily A.

Vorig NieuwsKleine en belangrijke opmerking voor Fiat:
Volgende NieuwsVolkswagen Gen. Travel: