Nieuwe Electric Airways U5:

Nieuwe Electric Airways U5:

De nieuwe Electric Airways U5 wordt sneller opgeladen en zeker beter.

De elektrische Aiways U5 krijgt een upgrade die een van de grootste kritiekpunten van de SUV wegneemt. Sneller opladen komt daardoor ook met een hogere vanaf prijs.

In april deelde men informatie over de paar veranderingen die het Chinese Aiways heeft aangebracht in zijn elektrische SUV U5. De Aiways U5 was niet eens leverbaar met een driefasige lader voor bijladen, maar vanaf nu is er standaard een 11 kW driefasige lader. Met de 11 kW lader kan het 63 kWh accupakket in 35 minuten van 20 procent naar 80 procent worden geladen.

Ook herziet Aiways de smaken waarin de U5 wordt geleverd. Voorheen kwam hij als Standaard, Showroom en Premium en nu alleen nog als XCite en Prima. De prijs van de XCite is €40.950, en de Prima prijs wisselt op €44.850. Overigens herken je de ingenieus verbouwde Aiways U5 aan zijn antenne, of beter gezegd het ontbreken van een zichtbare antenne op het dak. Ook biedt Aiways de U5 aan in een nieuwe grijze lak. De U5 zal niet de enige elektrische SUV van Aiways blijven, want het merk zal op termijn de U6, een SUV met een scherp aflopende daklijn, aan het Europese leveringsprogramma toevoegen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsNieuwe Mercedes-AMG C63 S E Performance:
Volgende NieuwsOpel zal voorlopig niet terugkeren op de Chinese markt: