2022 Nieuwe Opel GRANDLAND Hybrid met innovaties vanaf 40.049

2022 Nieuwe Opel GRANDLAND Hybrid met innovaties vanaf 40.049

De vernieuwde Opel GRANDLAND Hybrid staat klaar om u te ontmoeten met zijn uitstekende eigenschappen en vernieuwd design, bent u er klaar voor?

De nieuwe Opel Grandland Hybrid beantwoordt op de best mogelijke manier aan alle verwachtingen met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultrastil interieur met volledig digitaal Pure Panel en innovatieve technologie met Night Vision camerasysteem en Intelli Lux LED Pixel Light koplampen.

 

Vergeet wat u weet over de nieuwe Opel Grandland Plug hybrides met een efficiënte benzine- of dieselmotor. De Grandland Hybrid slaat met zijn innovatie een nieuwe weg in. Dankzij de hybride technologie kunt u meer kilometers rijden op 100% elektriciteit met 0% uitstoot. Laad elke dag op om de efficiëntie van deze unieke hybride te maximaliseren.

2022 Opel GRANDLAND Hybrıd

Opladen gaat gemakkelijker en sneller dan ooit met deze baanbrekende crossover. U kunt het gemakkelijk thuis doen met een standaard kabel of Wallbox, bij een openbaar oplaadpunt onderweg of bij een oplaadpunt op uw kantoor of werk. Een hybride zou het beste van twee werelden combineren. U kunt het grootste deel van uw dagelijkse ritten op 100% elektriciteit afleggen en buitengewoon gemakkelijk overschakelen op brandstof wanneer dat nodig is.

Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veel goedkoper. De elektrische capaciteit van de Grandland Hybrid wordt aangedreven door een geavanceerd vloeistofgekoeld accupakket van 13,2 kWh. Door de accu onder de cabine te plaatsen, wordt de ruimte voor passagiers en bagage gemaximaliseerd, terwijl een laag zwaartepunt ook de stabiliteit verbetert.

2022 Opel GRANDLAND Hybrıd

Probeer de nieuwe Grandland, dankzij de combinatie van de sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige 13.2 kWh accu. De hybride is heel dynamisch. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans tussen efficiëntie en prestaties te bereiken.

2022 Opel GRANDLAND Hybrıd

U kunt ook kiezen tussen een versie met voorwielaandrijving met 165 kW en een maximumkoppel van 360 Nm, en een versie met vierwielaandrijving met een koppel van 221 kW en 520 Nm.
Zowel de voorwielaangedreven als de vierwielaangedreven versies zijn uitgerust met een soepele, elektronisch geregelde automatische transmissie met 8 versnellingen voor een extra sportieve rijervaring. Voor maximale controle op elk wegdek is de Grandland Hybrid leverbaar met permanente e-AWD-technologie1 die in elke situatie voor de best mogelijke grip op alle vier de wielen zorgt.

vanaf € 40.049

Emily A.

Vorig Nieuws2022 Opel COMBO-E Cargo in Nederland met prijzen vanaf 27.599
Volgende NieuwsNieuwe 2022 Fiat Panda met prijzen vanaf 17.550