Dit is Hyundai's nieuwe Universe Mobile Office:

Dit is Hyundai's nieuwe Universe Mobile Office:

Hyundai brengt werken op afstand naar een hoger niveau met de lancering van zijn Universe Mobile Office, dat (voorlopig) alleen in Korea beschikbaar zal zijn.

Universe Mobile Office is gebaseerd op de bestaande Universe luxe touringcar en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn 10, 12, 13 personen (12+1) met front office, 13 (12+1) grote kantoorruimte en 13 (11+1+1) aparte zitgroepen. configuraties.

De cabine van de luxe touringcar omvat drie verschillende zitgedeelten met diverse luxe voorzieningen, waaronder halfautomatische rolluiken en lichte laminaatvloeren. Universe Mobile Office is geschikt voor zowel samenwerken als individueel werken, met werkplekken voor en achter de bus en persoonlijke werkplekken in het midden.


De bus is uitgerust met een videoconferentie systeem, een opklapbare vergadertafel, banken en opbergruimtes op maat. De persoonlijke werkruimten zijn uitgerust met inschuifbare stoelen, bureaus, draadloze oplaadstations voor telefoons, persoonlijke entertainmentsystemen en persoonlijke opbergruimten.

De premium bus is uitgerust met een 9,9-liter dieselmotor die tot 380 pk en 1.568 Nm koppel levert.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDeze Mazda CX-60 gaat naar de Tokyo Motor Show:
Volgende NieuwsBugatti Chıron Profilee: