2024 Hyundai Santa Fe - feature:

2024 Hyundai Santa Fe - feature:

Hyundai ontwikkelt de volgende generatie van de Santa Fe en de SUV is van dichtbij gespot in Zuid-Korea.

Ondanks de uitgewassen carrosserie panelen is het duidelijk dat hij tal van styling wijzigingen zal ondergaan en een geheel nieuwe vorm zal krijgen.

De voorkant van de SUV verschilt aanzienlijk van zijn voorganger. Hoewel de carrosserie bekleding de meeste ontwerpdetails verbergt, valt op dat de vorm van de koplampen afwijkt van het gedeelde ontwerp van het huidige model.

De designwijzigingen van Hyundai vallen vooral op als je de SUV van opzij bekijkt. De voorruit, de zijruiten en de daklijn geven de SUV een veel hoekiger uiterlijk dan we van de Santa Fe gewend zijn. Ook de A-stijlen zijn in glanzend zwart uitgevoerd, wat de auto een nog opvallender uiterlijk geeft. Ook het ontwerp van de wielen draagt bij aan de nieuwe look.


 
Er zijn weinig details bekend over de vijfde generatie Hyundai Santa Fe, maar de verwachting is dat hij groter wordt en wordt gezien als een grote SUV in plaats van een middenklasser zoals het huidige model in Korea. Volgens The Korean Car Blog zal hij zich daardoor nog meer onderscheiden van de Tucson met lange wielbasis, die slechts 1 cm korter is dan de huidige Santa Fe.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe BMW M2 zal in 2023 453 pk leveren uit een twin-turbo zescilinder motor:
Volgende NieuwsFord Focus ST krijgt Track Pack met chassis verbeteringen: