2022 Yamaha Tmax Scooter prijs en kenmerken:

2022 Yamaha Tmax Scooter prijs en kenmerken:

De Yamaha Tmax is een scooter met de beste eigenschappen ooit.

Het is de scooter met het hoogste specificatie- en instrumentenpaneel met de beste connectiviteit die ooit op een Yamaha-scooter is gezien.

Het toonaangevende 7-inch TFT-kleurenscherm heeft toegang tot MyRide Link, dat drie weer gave stijlen biedt en een directe verbinding biedt tussen de TMAX en uw smartphone voor muziek, weer, meldingen en meer via Yamaha's MyRide-app. En met Garmin-satellietnavigatie met volledige kaart kunt u sneller en gemakkelijker op uw bestemming komen, waar u ook bent.

2022 Yamaha Tmax Scooter

De compacte en sportieve nieuwe carrosserie zorgt voor een radicaal nieuwe look. De TMAX is de meest dynamische en geavanceerde Sport Scooter die Yamaha ooit heeft geproduceerd.

2022 Yamaha Tmax Scooter

Nieuwe aerodynamische voorvleugels en dunnere dubbele projector koplampen geven deze hightech scooter een super sportief geïnspireerde look. Dankzij de herziene ergonomie brengt deze Sport Scooter u op de meest comfortabele manier naar uw bestemming. Dankzij de krachtige 560 cc EU5-motor van 35 kW en de ultra zachte CVT-transmissie geniet u van echte motorprestaties en het comfort van een scooter.
Met het Smart Key sleutel vrije startsysteem werkt hij soepel en houdt u elke dag op de been. De nieuwe joystick met 5 standen en de opnieuw ontworpen bedieningsknoppen maken het nog makkelijker om je scooter te bedienen. 
 

vanaf € 13.999

Emily A.

Vorig Nieuws2022 BMW i4 Grand Coupe Electric prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2022 DS4 automobil prijs en functie: