2022 Kia e-Niro prijs en kenmerken:

2022 Kia e-Niro prijs en kenmerken:

De Kia e-Niro is een stijlvol ogende, goed uitgeruste elektrische SUV.

De Kia e-Niro is een van de beste EV's die te koop zijn. De lange-afstands Kia e-Niro, die in twee uitrustingsniveaus (3 en 4) verkrijgbaar is, verstoort de traditionele opvattingen over elektrische auto's en heeft een indrukwekkend bereik van 282 mijl en Kia's zevenjarige garantie. Er is ook een 39 kWh-model in het middensegment, de 2, dat nog steeds een actieradius van 180 mijl heeft.

2022 Kia e-Niro

Natuurlijk, elektrische auto rivalen zoals de Nissan Leaf, Volkswagen ID.3 en de Hyundai Kona Electric (waarmee de e-Niro deelt zijn elektrische technologie) zijn goedkoper, maar de e-Niro is praktischer en wordt geleverd met een indrukwekkend programma.

Je ziet de e-Niro boven de standaard Niro hybride en Plug-in PHEV dankzij design tweaks, waaronder blauwe sierlijsten naast de dagrijverlichting en rond de luchtinlaten. Hij heeft ook opvallend vormgegeven lichtmetalen wielen die de aerodynamica en efficiency ten goede komen, en een gevulde grille aan de voorzijde waarin de oplaad poort is ondergebracht.

2022 Kia e-Niro

 Als elektrische auto is de e-Niro geweldig, maar bedenk wel dat er betere benzine- en diesel-SUV's zijn die je voor hetzelfde geld kunt krijgen.
 Dat is zeker niet het geval bij de e-Niro. Het interieur is gevuld met leder, zacht aanvoelende kunststoffen en piano zwarte bekleding, de kwaliteit die je zou verwachten in luxe auto's uit Duitsland. Het heeft ook een fatsoenlijke ruimte.

2022 Kia e-Niro

Zoals bij de meeste elektrische auto's is het rijden met een Kia e-Niro een weldaad. Je trapt op het gas en je doet push-ups, wat betekent dat je snel weg bent van de lichten en in en uit gaten in het stadsverkeer kunt komen.

De elektrische auto is stil en comfortabel op de snelweg, je hoort wat geluid van de banden en een synthetisch Tardis-achtig geluid van de elektrische aandrijflijn. De e-Niro is geen sportwagen als je de kans krijgt om over een rustig landweggetje te rijden, maar zijn plotse acceleratie en grip in de bochten zullen je toch doen glimlachen.

 

Emily A.

vanaf € 39.127

Vorig NieuwsNieuwe Mercedes-AMG G63
Volgende NieuwsWat betreft Audi waterstof plantaardige brandstof: