De nieuwe 2023 Kia XCeed hybride crossover:

De nieuwe 2023 Kia XCeed hybride crossover:

De gefacelifte Kia XCeed, inclusief een plug-in hybride versie, is nu te bestellen.

Een 1,5-liter turbobenzinemotor of een plug-in hybride optie bestaande uit een 1,6-liter motor en elektromotor is beschikbaar.

Het nieuwe model wordt geleverd met een breed scala aan standaarduitrusting, zoals verwarmde voorstoelen, dual-zone airconditioning, achter uitkijk camera, keyless start en ruitenwisser met regensensor. Er zijn ook adaptieve cruise control, rijmodi, een gesloten grille en speciale lichtmetalen velgen speciaal voor het PHEV-model.

 Opmerkelijke uiterlijke kenmerken van de bijgewerkte auto zijn de opnieuw ontworpen LED-koplampen en een nieuw design voor de grille, voorbumper en luchtinlaten.

 Binnenin is er een "zwevend" infotainment-touchscreen met nieuwe grafische motieven, evenals aanraakgevoelige knoppen en draaiknoppen voor ventilatie en volume. Het instrumentenpaneel is versierd met gesatineerd chroom en de stoelen zijn bekleed met stof, suède, kunstleder of echt leder. Het infotainment systeem van luxeklasse heeft een 10,25-inch scherm, zoals geïnstalleerd op de PHEV.

 

Emily A.

Vorig NieuwsHyundai wil twee betaalbare elektrische auto's op de markt brengen
Volgende NieuwsInterieur van Vision 7S Concept: