Nieuwe Niro Hybrid 2023 - prijs en kenmerken:

Nieuwe Niro Hybrid 2023 - prijs en kenmerken:

De Kia Niro is gegroeid in omvang voor het modeljaar 2023, en zo ook zijn prijs.

Klanten krijgen het model Niro Hybrid LX, aangedreven door een 1,6-liter viercilinder motor gekoppeld aan een 32 kW elektromotor. Samen leveren ze 139 pk (104 kW/141 pk) en 264 Nm koppel.

De nieuwe generatie Kia Niro werd in april gepresenteerd en is gebaseerd op het ontwerp van de Kia HabaNiro Concept 2019. Voor 2023 is hij ook groter geworden, wat meer binnenruimte voor passagiers en bagage betekent.

Hij beschikt ook over een opgewaardeerd interieur dat fascinerende nieuwe accenten legt. Naast het bestaande dubbele panoramische scherm en de overdraagbare digitale sleuteltechnologie heeft de auto nu een avant-gardistisch interieur met stoelen die zijn bekleed met Tencel, een materiaal gemaakt van biopolyurethaan en eucalyptus bladeren.

Het model wordt ook standaard geleverd met een groot aantal veiligheidsvoorzieningen zoals: Forward collision avoidance assist, blind spot monitoring system, cross traffic collision avoidance technology en nog veel meer. Hogere EX- en SX- trimniveaus kunnen worden gespecificeerd met het Touring-pakket, dat volgens het merk extra aantrekkelijke designelementen biedt.

Vanaf € 41.095.
 

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 BMW XM, 644 pk hybride super SUV - prijs en kenmerken:
Volgende Nieuws2023 facelift Skoda Kamiq- functie: