Mitsubishi's nieuwe Xpander:

Mitsubishi's nieuwe Xpander:

Mitsubishi Xpander is nu brutaler met een nieuwe look.

Mitsubishi heeft vorig jaar zijn best gedaan om de Xpander veel stoerder te maken in Indonesië en elders, maar er zijn altijd mensen die vinden dat meer niet genoeg is. Maak je geen zorgen: de gefacelifte Xpander Cross.

Het gaat om de opmaak van een bepaalde versie van een model dat niet bestaat of niet zal bestaan, dus het gaat eigenlijk nergens over. Hoewel je al een intuïtie in die richting hebt, heb je ongetwijfeld op dit artikel geklikt, dus het ziet er interessant genoeg uit.

We hebben het over de Mitsubishi Xpander, een MPV met zeven zitplaatsen die in diverse Aziatische landen verkrijgbaar is. In feite is het model al sinds 2017 op de markt, maar vorig jaar werd een minutieus gefacelifte versie gepresenteerd. Deze nieuwe versie is al iets stijver dan het origineel en zit bijvoorbeeld hoger op de poten. Vermeldenswaard is dat Mitsubishi sinds 2019 een hogere Cross-variant heeft.

Sinds de herbewerking lijkt er dus geen hoogteverschil meer te zijn tussen de gewone Xpander en de Cross. Evenzo is het niet zo moeilijk om de Cross van andere versies te onderscheiden. Zo zijn er matzwarte spatbord flenzen, een zilverkleurige dorpel strip en opvallende bumpers met onderstel bescherming. Ook stevig ogende dakrails hebben we nog niet eerder gezien. De Xpander Cross staat op massieve 17-inch lichtmetalen wielen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsMercedes-Benz en de Chinese batterij fabrikant CATL hebben een overeenkomst ondertekend:
Volgende NieuwsBMW X5M met facelift: