De gefacelifte Honda Brio viert zijn Indonesische première

De gefacelifte Honda Brio viert zijn Indonesische première

The tiny Honda Brio got a mid-life makeover in Indonesia with a new design and more features.

Het gefacelifte model behoudt dezelfde iVTEC aandrijflijn en sportieve RS bekleding.

De Honda Brio is nog steeds direct herkenbaar, met subtiele visuele veranderingen die zich concentreren op de voorkant. De vernieuwde bumper bevat een grotere grille in combinatie met modernere, onderling verbonden onderste luchtinlaten. Naast de belettering heeft de RS-variant een speciaal patroon op de grille en een donkere rand voor de chroomstrip en is hij voorzien van nieuwe LED-koplampen.

De rest van de carrosserie blijft grotendeels ongewijzigd, met uitzondering van de licht gewijzigde diffuser en de donkerdere achterlichten van de RS. De RS wordt ook geleverd met 15-inch wielen, terwijl het gewone model een kleinere 14-inch wielset heeft. Naast de nieuwe tweekleurenopties heeft Honda nieuwe kleuren Electric Lime Metallic, Star Diamond Pearl en Meteoroid Gray Metallic aan het kleurenpalet toegevoegd.

Binnenin zijn de vernieuwingen beperkt tot nieuwe panelen voor het instrumentenpaneel en de stoelen. Daarnaast krijgt het RS vlaggenschip een rode start-stopknop, een herzien analoog instrumentenpaneel met een klein display, een verlichte versnellingspook en een nieuw 7-inch infotainment touchscreen op de middenconsole.

De 1,2-liter iVTEC viercilinder benzinemotor ligt nog steeds onder de kap en levert 89 pk (66 kW / 90 pk) en 110 Nm koppel. Het vermogen wordt naar de vooras gestuurd via een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een CVT-automaat.

Vorig Nieuws2024 Mercedes-AMG CLE 63 Prijs, Specificaties en Verschijningsdatum 2023-05-16
Volgende Nieuws2024 Acura Integra Type S prototype binnenkort beschikbaar