Het interieur van de 2022 Honda CR-V is vrijgegeven:

Het interieur van de 2022 Honda CR-V is vrijgegeven:

Het bedrijf zei dat het op 12 juli meer details zal bekendmaken.

Honda is dichter dan ooit bij de lancering van de geheel nieuwe CR-V. Het merk heeft een teaser vrijgegeven waarop het interieur te zien is. Honda meldde op 12 juli dat er nog veel meer details zullen komen.

Als we de afbeelding van het interieur van de nieuwe Civic vergelijken met de onlangs vrijgegeven teaser, kunnen we zeggen dat de twee interieurontwerpen vrij gelijkaardig zijn. Bij nadere inspectie zijn er echter verschillen tussen beide. We zien deze verschillen vooral in de middenconsole. De derailleur verandert van richting met een reeks knoppen ernaast. De bekerhouders in de middenconsole van de Civic bevinden zich hoogstwaarschijnlijk vóór de armsteun van de CR-V. We kunnen zeggen dat het een verfijnde frontbekleding is met opnieuw gevormde deurpanelen en grotere luchtinlaten.

Honda CR-V interior

De 2022 CR-V lijkt zijn interieur aanzienlijk te hebben verbeterd ten opzichte van de vorige generatie CR-V. Als de nieuwe crossover uitkomt, zullen we heel andere veranderingen in het exterieur design zien.

De aandrijflijn wordt vooralsnog geheim gehouden, maar we weten ook dat het merk van plan is om naast de ICE-versie ook een hybride versie uit te brengen. Wij denken dat de aandrijflijn voor de nieuwe CR-V afkomstig zal zijn van de Civic.

Honda heeft nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor de nieuwe CR-V. De fabrikant zal meer details onthullen op 12 juli.

 

Emily A.

Vorig NieuwsPatent beelden van 2023 Toyota Crown serie:
Volgende NieuwsDe nieuwe generatie van de BMW X3 voor 2025 maakte zijn eerste opwachting: