Aston Martin Vantage 2024 bekeken

Aston Martin Vantage 2024 bekeken

Het productoffensief van Aston Martin gaat van start met een nieuwe versie van de DB GT die is gespot tijdens tests op de wegen rond de Nürburgring. De nieuwe tweezits sportcoupé voegt zich in 2024 bij de nieuwe 2+2 Aston Martin DB12 en krijgt een groot aantal nieuwe design-, interieur- en mechanische kenmerken.

 

De meest in het oog springende verandering aan de nieuwe Vantage is de ingrijpend vernieuwde voorkant. De kenmerkende grille van Aston Martin is iets kleiner geworden en de twee grilleopties die momenteel worden aangeboden, zijn vervangen door een dunnere frontsplitter.


 

Aanzienlijke verbeteringen in het interieur
Binnenin verwachten we nog meer significante veranderingen met de overstap naar het volgende generatie Aston Martin interieur en digitale interfaces. Dankzij een nog nauwere samenwerking met AMG zal het nieuwe interieur waarschijnlijk modernere Mercedes-technologie bevatten, aangevuld met Aston's eigen graphics.

AMG levert ook de motor, naar verwachting de 4,0-liter twin-turbo V8 met achttrapsautomaat.

De coupé wordt gevolgd door een roadster en mogelijke high-performance varianten van de nieuwe Aston Martin Vantage, maar dit standaardmodel met vast dak wordt eind 2023 of 2024 verwacht.

Vorig NieuwsLamborghini's eerste Elektroauto V12 van übertreffen?
Volgende Nieuws2024 Audi S5 Avant 2023-05-09