2022 Lexus RZ Elektroauto functie:

2022 Lexus RZ Elektroauto functie:

De Lexus RZ elektrische auto die in de eerste helft van 2022 op de markt komt.

De elektrische auto van Lexus wordt een stijlvolle, prestatiegerichte SUV genaamd de RZ.
De RZ, die dicht bij productie wordt getoond tijdens de presentatie van 15 nieuwe elektrische auto's van Toyota en Lexus, is gebaseerd op Toyota's e-TNGA-platform. Het is vergelijkbaar in grootte en visueel nauw verwant aan de huidige NX overgang.

2022 Lexus RZ Elektroauto

Pascal Ruch, vice president Europa van het merk, zei dat een van Lexus' prioriteiten het leveren van opwindende rijprestaties is, wat impliceert dat Lexus een reeks toekomstige elektrische auto's zal aanbieden die de sportieve positie van het merk ondersteunen.De RZ zal beschikken over volledig variabele vierwielaandrijving en stuurtechnologie.

2022 Lexus RZ Elektroauto
Dankzij het Direct4-systeem kan de RZ het vermogen in een mum van tijd over beide assen verdelen. Lexus zal dit systeem toepassen in alle toekomstige elektrische auto's, elk met een dubbele motor.

De RZ heeft herkenbare SUV-achtige proporties, maar zit dichter bij de grond zoals zijn Toyota bZ4X en Subaru Solterra broeders. Hij beschikt ook over een aantal nieuwe designelementen die voor het eerst in dit concept te zien zijn. 
 

Emily A.

Vorig Nieuws2022 BMW 8 serie coupé prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsOver de 2023 Mini Hatch