2023 Lexus UX herziet de kleine SUV line-up:

2023 Lexus UX herziet de kleine SUV line-up:

2023 Lexus UX verfrist infotainment en onderstel upgrades.

In vergelijking met zijn voorganger belooft de UX 2023 een verfijnder rijgedrag, een betere besturing en een betere wegligging. Een nieuwe set 18-inch Bridgestone run-flat banden zou ook zorgen voor minder geluid en trillingen.

Het nieuwe infotainment systeem is een welkome update voor de UX. Het wordt geleverd met een standaard 8-inch of optioneel 12,3-inch touchscreen. Het systeem biedt draadloos Apple CarPlay en Android Auto.

2023 Lexus UX

 ADAS is standaard in FY 2023. Het omvat systemen als Dynamic Radar Cruise Control met snelheidsregeling in bochten, Emergency Steering Assist, Lane Keeping Assist en een verbeterd Collision Avoidance System.

 

2023 Lexus UX
In het interieur omvat de F Sport Handling aluminium voetsteunen, pedalen en tuimel panelen, stuurwiel en versnelling spookknop. Belangrijker nog is dat het chassis is opgewaardeerd met het Active Variable Suspension (AVS) systeem en performance dempers. Lexus claimt dat de nieuwe ophanging meer rijcomfort en soepelheid biedt, evenals een betere stuurrespons.

De UX 250h wordt aangedreven door een 2,0-liter motor met twee elektromotoren (AWD) voor een gecombineerd vermogen van 181 pk (135 kW / 184 pk). De verkoop van de 2023 Lexus UX begint in de nazomer van 2022 en de prijzen worden kort voor de lancering bekendgemaakt.

 

Emily A.

Vorig NieuwsFoxconn zal de 2024 Fisker Pear bouwen:
Volgende NieuwsAudi's recycling voor nul uitstoot: