Volgens Elon Musk mogen klanten niet klagen over FSD:

Volgens Elon Musk mogen klanten niet klagen over FSD:

Musk; Klaag niet over de testversie van tesala's FSD, controleer het na de update.

De bètaversie van het Tesla Full Self-Driving System (FSD) is bijgewerkt en aangeboden aan een selecte groep Amerikaanse klanten. De update stelt niet iedereen tevreden, maar volgens Musk zouden klanten "niet zo moeten klagen".

Tesla-chef Elon Musk wil geen klachten horen van klanten die de nieuwste 10.69-update van de FSD op hun auto hebben uitgeprobeerd. "Vraag alsjeblieft niet om te worden opgenomen in vroege bèta's en klaag dan niet", zei Musk tegen een Tesla-eigenaar die video's van het systeem op Twitter plaatste waarop te zien is dat de FSD een beetje wegvalt. In de video is te zien dat de FSD af en toe problemen heeft met rechts afslaan en andere essentiële functies.

De update werd vorige week uitgerold naar een selecte groep klanten, waardoor de totale prijs van FSD vanaf 5 september met tussen de $3.000 en $15.000 stijgt. Het zou de FSD nog vlekkelozer moeten laten werken, maar niet iedereen lijkt het daarmee eens te zijn. "10.69 is niet voor niets op kleine schaal uitgebracht", reageert Musk. Tesla's release van de FSD-bèta dient twee doelen. Het moet het potentieel van het systeem laten zien en potentiële klanten er enthousiast over maken, maar het helpt Tesla het verder te ontwikkelen.

Het FSD heeft vaker kritiek gekregen, juist omdat Musk er graag op wijst dat het nog in ontwikkeling is. Ondertussen ziet Tesla geen probleem in het testen van het systeem door de Amerikaanse veiligheidswaakhond NHTSA. Mogelijk heeft het gewacht tot de update 10.69 uitkwam, alvorens het toe te staan. Dat zegt iets over Tesla's eigen verwachtingen van de update.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Chinezen willen Geely Automobile Reanult kopen:
Volgende NieuwsDe nieuwe BMW X3 zal naar verwachting in 2024 klaar zijn: