Tesla Cybertruck leveringen beginnen volgende zomer:

Tesla Cybertruck leveringen beginnen volgende zomer:

Tesla CEO Elon Musk kondigde aan dat Cybertruck medio 2023 beschikbaar zal zijn voor kopers.

Tesla Cybertruck heeft vorige maand belangrijke stappen gezet om klaar te zijn voor productie. Cybertruck, die voor het eerst verscheen in 2019, is al vele malen eerder uitgesteld. Volgens de nieuwe aankondiging kunnen klanten hun futuristische elektrische pick-uptrucks vanaf medio 2023 in huis halen.

Tijdens een recente bijeenkomst beantwoordde Elon Musk een vraag over de leveringen van de Cybertruck en zei: "We hopen dat we halverwege volgend jaar kunnen beginnen met de leveringen." , maar het lijkt erop dat de volgende auto daadwerkelijk Cybertruck zal zijn.

De prototypeversie van de langverwachte Tesla Cybertruck werd in juni in Californië getoond. Er zijn nog een paar accenten opgedoken, terwijl het ontwerp verrassend minimalistisch en edgy blijft. Op beelden van de Tesla-medewerker zijn een nieuwe verticaal geplaatste ruitenwisser en zijspiegels te zien.

Binnenin is er een nieuw bestuurdersdisplay dat lijkt te zijn overgenomen van de Model X, en de middelste voorstoel is vervangen door een middenconsole. Er is ook het stuurwiel, voor het eerst gezien op de Model S Plaid.

Musk zei dat hij hoopt een kwart miljoen Cybertrucks per jaar te produceren wanneer de productie van Cybertrucks begint, maar het zal tijd kosten om daar te komen, omdat de technologie op dit moment onontwikkeld en erg duur is.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe 2023 Honda Civic Type R is onthuld met een facelift:
Volgende NieuwsVolkswagen praat over het nieuw leven inblazen van het merk Scout: