2022 Mercedes-Benz EQT concept elektrische auto

2022 Mercedes-Benz EQT concept elektrische auto

De Mercedes-Benz EQT elektrische auto maakt zich nu op voor zijn intrede in de wereld van de lichte bedrijfsvoertuigen.

Concept EQT, een lichte bedrijfswagen van Mercedes-Benz, werd geïntroduceerd.
Het elektrische voertuig zal eind 2022 worden geïntroduceerd en op de markt worden gebracht. Met de EQT-versie werd het concept van de T-serie gepresenteerd, dat het merk Mercedes-Benz zal vertegenwoordigen in de klasse van lichte bedrijfsvoertuigen. Het model, dat naar verwachting in 2022 op de weg zal komen, bereidt zich ook voor om de wereld van de elektrische voertuigen te betreden.

2022 Mercedes-Benz EQT

Het concept van de T-serie, dat het merk Mercedes-Benz zal vertegenwoordigen in de klasse van de lichte bedrijfsvoertuigen, stond op het podium met zijn EQT-versie. Het model, dat in 2022 op de markt moet komen, zal ook zijn intrede doen in de wereld van de elektriciteit. Mercedes-Benz Light Commercial Vehicles mikt met de nieuwe Concept EQT ook op gezinnen en individuele gebruikers. Het wordt ook een topmodel in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen.

2022 Mercedes-Benz EQT

De Concept EQT wordt de volledig elektrische versie van de Tramp, die in de nabije toekomst op de weg zal komen. Op die manier trekt het voertuig de aandacht als een conceptvoertuig dat dicht bij de serie staat. Het voertuig biedt plaats aan zeven personen. Het heeft ook functies zoals een grote en veelzijdige leefruimte en een grote kofferbak, enz.

 

2022 Mercedes-Benz EQT
Kwaliteit, comfort, functionaliteit, connectiviteit
en veiligheid worden gecombineerd met eersteklas kenmerken die typisch zijn voor Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Light Commercial Vehicles heeft zo de succesbeschrijving van de V-Klasse naar een compact formaat overgebracht en een nieuw premium concept in het segment van de kleine lichte bedrijfsvoertuigen gebracht. Concept EQT trekt de aandacht met zijn in de bagageruimte geïntegreerde elektrisch longboard skateboardcompartiment. Hij bood superieur comfort en compromisloze functionaliteit in een unieke combinatie met elektrisch rijplezier. 
Emily A.

Vorig Nieuws2022 Kia Rio met prijzen vanaf € 20.795
Volgende NieuwsAston Martin DB6 klassieke elektrische auto