Nieuwe Mercedes-AMG GLC 63 Coupé:

Nieuwe Mercedes-AMG GLC 63 Coupé:

Het kenmerkt het design van de nieuwe GLC. Met zijn sportieve houding maakt de SUV indruk in de stad.

Een maand geleden verscheen de nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé. De Mercedes-AMG GLC 63 Coupé lijkt er nu bijna klaar voor.

  De geheel nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé stond even in de schijnwerpers toen eerder deze week de eerste prijzen bekend werden gemaakt. Nu staat hij op een heel andere manier op het podium. Het is niet de eerste keer dat de Mercedes-AMG GLC 63 Coupé zich laat zien. Het is alweer een tijdje geleden dat we hem voor het laatst zagen, en in de tussentijd zijn er wat stickers gedropt die ons een betere blik geven op de dikkere bumpers en flitsende grille van het sportieve topmodel.

Hoewel het slechts een GLC is, kunnen we gerust zeggen dat het geen erg dun apparaat zal zijn. Hetzelfde geldt voor de aandrijflijn. Uiteindelijk wordt verwacht dat Mercedes-AMG de hardware van de C63 naar de GLC 63 verplaatst. Dat betekent dat het een plug-in hybride wordt met een systeemvermogen van 680 pk uit de 2,0-liter viercilinder elektromotor. motor. Bijna onnodig extra vermogen in de GLC, behalve dat hij iets meer gewicht moet dragen en daardoor logischerwijs iets minder prestaties levert. Maar ach, lomp wordt het nooit. Het wordt ook weer een gewone Mercedes-AMG GLC 63.

 

Emily A.

Vorig NieuwsPeugeot 408 - herentest:
Volgende NieuwsMG onthult elektrisch concept EX4