2022 BMW IX5 bereitet sich auf die Erneuerung mit Hygregen-Kraftstofftechnologie vor.

2022 BMW IX5 bereitet sich auf die Erneuerung mit Hygregen-Kraftstofftechnologie vor.

BMW IX5 maakt zich klaar om u, zijn gebruikers, te ontmoeten met zijn waterstof brandstof technologie en vernieuwd design.

BMW iX5 Waterstof in München.
Het langverwachte BMW i Hydrogen NEXT concept onthulde in München de iX5 Hydrogen, die deel uitmaakt van het concept.
De BMW iX5 Hydrogen treedt in de voetsporen van het productiemodel, maar wijkt af van het standaardmodel met een unieke voorkant met BMW i Blue accenten, kenmerkende gaasinzetten en 3D-geprinte componenten.

2022 BMW İX5 Hydrogen

Het model heeft ook een unieke achterbumper en diffuser, evenals een waterstof-brandstofcel embleem. Ook zijn er aerodynamische 22-inchwielen met duurzaam geproduceerde banden van natuurrubber en viscose.

2022 BMW İX5 Hydrogen

BMW heeft nog niet veel gezegd over het interieur, maar het zal een cockpit hebben die grotendeels lijkt op het productiemodel. Daarin zult u echter een aantal bijzondere details zien, zoals: B. blauwe accenten en een waterstof-brandstofcel-logo.

Onder de motorkap bevindt zich een brandstofcelaandrijver die wordt aangedreven door twee tanks van 700 bar, gemaakt van met koolstofvezel versterkte kunststof.

2022 BMW İX5 Hydrogen

Tanks met ongeveer 6 kg waterstof kunnen in drie tot vier minuten worden gevuld. Hoewel de iX5 Hydrogen technisch gezien slechts een prototype is, heeft BMW laten weten dat het in de toekomst wellicht waterstofcelmodellen in serie gaat produceren. Voorlopig zal de productie van elektrische voertuigen worden stopgezet. Nadat een goede infrastructuur voor het tanken van waterstof tot stand is gebracht, zullen voertuigen worden geproduceerd die op deze brandstof lopen. 


Emily A.

 

Vorig Nieuws2022 Fiat Tipo met prijsoptie vanaf € 22.925
Volgende Nieuws2022 Renault Megan e-tech elektrische auto wordt geleverd met een vernieuwde.