Polestar 6 serie uitverkocht:

Polestar 6 serie uitverkocht:

Reguliere versies van Polestar zullen na dit jaar verkrijgbaar zijn.

Medio augustus bereikte Polestar de orderboeken voor de Polestar 6, een 884 pk sterke elektrische cabriolet die in eerste instantie alleen als speciale LA Concept Edition in 2026 leverbaar zal zijn. Alle productiepunten van de Polestar 6 LA Concept Edition waren binnen een week binnen.

Op 16 augustus kondigde Polestar de komst van een gloednieuw model aan: Polestar 6. De Polestar 6 wordt de productieversie van de 02 Concept, die in maart van dit jaar werd gepresenteerd. Net als dit werkmodel beschikt de Polestar 6 over twee elektromotoren die goed zijn voor 884 pk en 900 Nm aan totaalvermogen. De Polestar lanceert pas in 2026 en zal in eerste instantie alleen een speciale promotieversie zijn van de krachtige elektrische cabriolet. Polestar opende op 16 augustus meteen de orderboeken voor de Polestar 6 LA Concept Edition, die gelimiteerd was tot 500 stuks. Binnen een week waren alle productiepunten al bezet, zo meldt Polestar nu.

Later dit jaar zal Polestar de orderboeken openen van reguliere versies van de Polestar 6. Maar deze zullen pas na de speciale demo-versie worden gemaakt. Toegegeven, ze zullen een lichter prijskaartje hebben dan de LA Concept Editions, die Polestar op net geen 2 ton wil hebben.

De Polestar 6 zal, zoals gezegd, pas in 2026 op de markt komen. Eerst zal het merk drie nieuwe elektrische auto's debuteren die veel relevanter zijn. Dit jaar zullen we binnenkort zien u de Polestar 3, een solide elektrische SUV, niet alleen zijn specs. In 2024 zal de Polestar 4 een kleinere elektrische SUV zijn met een aflopende daklijn die als een sportiever model op de markt zal worden gebracht. Het elektrische vlaggenschip Polestar 5, een concurrent voor de Porsche Taycan, is gepland voor rond 2024/2025. . De Polestar 6 maakt gebruik van dezelfde technologie als de eerder genoemde 5. In 2030 zal Polestar debuteren in wat het "klimaatneutraal" noemt.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsElektrische Kia e-soul prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsElektrische Maserati Granturismo Folgore: