Nieuwe Nissan X-Trail 2023, prijzen, technische specificaties:

Nieuwe Nissan X-Trail 2023, prijzen, technische specificaties:

De geheel nieuwe Nissan X-Trail is er eindelijk en zal in een groot aantal varianten verkrijgbaar zijn.

De nieuwe X-Trail is gebaseerd op het CMF-C platform van de autofabrikant. De witte carrosserie maakt gebruik van lichtere materialen en geavanceerde stans- en lastechnieken om de sterkte te verhogen en tegelijkertijd het gewicht te verlagen. Volgens Nissan is het aandeel ultra sterk staal in de carrosserie structuur van dit nieuwe model toegenomen van 19 procent tot 35 procent.

De SUV is uitgerust met een 2,5-liter viercilinder motor met natuurlijke aanzuiging. Deze motor heeft 135 kW (181 pk) en 244 Nm koppel.


Nissan heeft de nieuwe SUV ook uitgerust met het nieuwste rijhulp systeem ProPILOT. Dit systeem kan de auto versnellen en afremmen op een eenbaansweg. Nissans Intelligent Mobility Package met actieve veiligheidsvoorzieningen is ook standaard.


De instapvariant beschikt over automatische LED-koplampen, LED-achterlichten, grootlicht assistent, achteruitrijcamera, 7-inch digitaal instrumentenpaneel, paddle shifters, hill start assist, dakrails, 17-inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter.
 

Emily A.

Vorig NieuwsDe bijgewerkte Tesla Model 3 uit 2024 is gespot tijdens tests op de Californische wegen:
Volgende NieuwsRivian, ongediertebestrijding: