Nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV:

Nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV:

De nieuwe Jeep Grand Cherokee kan in het Verenigd Koninkrijk worden besteld.

De vijfde generatie van de Jeep Grand Cherokee zal in het Verenigd Koninkrijk worden verkocht met slechts vijf zitplaatsen. De eerste leveringen worden begin 2023 in de showrooms verwacht.

Kopers kunnen hun nieuwe Jeep Grand Cherokee configureren in een van de vier verschillende uitrustingsniveaus: Limited, Trailhawk, Overland en Summit Reserve.

Gezien hoe uitgebreid de standaarduitrusting is, verwachten we dat dit de populairste versie van de serie wordt. De Grand Cherokee Limited heeft lichtmetalen 20-inch wielen, LED-koplampen, een infotainment systeem met dubbel scherm, een 10,1-inch touchscreen en een 10,25-inch digitaal display, en een lederen interieur met verwarmde en geventileerde voorstoelen. De Limited is ook uitgerust met een groot aantal veiligheids- en rijhulp systemen, waaronder een digitale achteruitkijkspiegel, achteruitrijcamera, automatisch grootlicht, bots waarschuwing, adaptieve cruise control en lane departure warning.

 
 Jeep biedt de nieuwe Grand Cherokee alleen aan als plug-in hybride. Deze maakt gebruik van een supercharged 2,0-liter benzinemotor met twee elektromotoren en een 17 kWh batterij. Hij haalt een volledig elektrische actieradius van ongeveer 50 km, en een acht traps automaat brengt 375 paardenkrachten over op alle vier de wielen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsOpel nieuwe Astra-e elektrische serie:
Volgende NieuwsMercedes GLB facelift 2023 met plug-in hybride aandrijving: