In 2023 komt de Nissan Qashqai naar Europa met een 1.3-liter turbo:

In 2023 komt de Nissan Qashqai naar Europa met een 1.3-liter turbo:

De nieuwste generatie Nissan Qashqai is gearriveerd in de Europese showrooms en zal consumenten een nieuwe keuze bieden in de markt van compacte SUV's.

Alle versies worden aangedreven door dezelfde 1,3-liter viercilinder turbomotor. Deze motor levert 110 kW (147 pk) en heeft een koppel van 250 Nm.

Deze motor wordt vergezeld door een nieuw ontwikkelde X-Tronic automatische transmissie.

De standaarduitrusting van het instapmodel omvat een achteruitrijcamera, parkeersensoren achter, predictive emergency braking, bots waarschuwing, smart lane departure warning en waarschuwing voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, intelligente dode hoek assistent, ver keers bord herkenning en cross traffic warning. Een 8,0-inch infotainment systeem en een audiosysteem met zes luidsprekers met Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard.

Het nieuwe model heeft mistlampen, 18-inch lichtmetalen wielen, een 12,3-inch infotainment display met draadloze Apple CarPlay en bekabelde Android Auto, satellietnavigatie en Surround View Monitor.

De ST-L-uitvoering is standaard voorzien van Nissans semi-autonome rij- en veiligheidssysteem ProPILOT, adaptieve LED-koplampen, privacy glass, LED-richtingaanwijzers, 19-inch lichtmetalen velgen, automatische klimaatregeling met twee zones en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel.

De Ti versie wordt geleverd met een 10,8 inch head-up display, een premium gewatteerd lederen interieur met massagefunctie op de voorstoelen, een elektrische handsfree achterklep en een 10 luidsprekers tellend Bose audiosysteem.

 

Emily A.

Vorig NieuwsMaak een testrit met de nieuwe elektrische SUV Kia EV9:
Volgende NieuwsDe nieuwe Nissan X-Trail SUV is klaar voor de lancering in 2022: