Hyundai's nieuwe elektrische sedan Ioniq 6 wordt geïntroduceerd:

Hyundai's nieuwe elektrische sedan Ioniq 6 wordt geïntroduceerd:

De technische details van Hyundai's nieuwe elektrische auto zullen in juli worden bekendgemaakt.

Kies Hyundai Ioniq 6. Optische Ontwerpen voor Electro Limousine, Beste Prijzen van Tesla Model 3 naar Merken en Merken vooralsnog gedeeld. Gedetailleerde technische informatie van het voertuig, waarvan de ontwerpdetails zijn onthuld, zal worden gedeeld door de Zuid-Koreaanse fabrikant op 14 juli.

Eerst gelanceerd als Prophecy concept in 2020, deelt de Ioniq 6 veel gelijkenissen met de concept car. Klik voor meer informatie. Als we naar de gedeelde beelden kijken, blijkt dat deze claim klopt. We zien dat het voertuig afgeronde lijnen heeft in plaats van hoekige lijnen. De wrijvingscoëfficiënt van de Ioniq 6 is nog niet bekend.

De voorkant van het voertuig heeft een minimalistisch design. De Ioniq 6 heeft verticaal geplaatste strepen op zijn onderste voorpaneel. De op de uitsteeksels geplaatste koplampen en de gladde motorkap geven het voertuig een stijlvolle uitstraling. Uitsparingen en uitsteeksels aan de zijkant van het voertuig zijn het meest nauwkeurig geadresseerd. In de deur geïntegreerde handgrepen dragen bij aan de aerodynamica van de auto.

In tegenstelling tot andere elektrische auto's verschillen de wielen met hun complexe structuur van die van de concurrentie. Gebruikers van de Ioniq 6 krijgen ook de elektronische spiegelfunctie. Het is meer dan alleen spoilers geven. Pixel-design achterlichten en een aantrekkelijke achterspoiler cover dragen bij aan de sportiviteit van de auto.


Hoewel de interieur specificaties nog niet zijn bekendgemaakt, kunnen we hoogstens zeggen dat het voertuig een groot digitaal instrumentencluster en multimedia scherm zal hebben. De gebogen cockpit structuur voor digitale cameraschermen geeft het voertuig ook een vleugje toekomst. Het voertuig heeft een twee spaaks stuurwiel.

We zien dat er veel sfeerverlichting wordt gebruikt in het interieur van het voertuig. De Hyundai Ioniq 6 wordt geleverd met een 77,4 kWh accu. De tweemotorige versie van het voertuig zal 300 pk leveren. Informatie over de eenmotorige en krachtigere versie was nergens te vinden.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Citroen e-C4 X 2022 komt als elektrische hatch:
Volgende NieuwsBMW 3.0 CSL Respect; Technische gegevens: