Hummer, het kolossale voertuig, heeft zijn milieubewuste identiteit verloren.

Hummer, het kolossale voertuig, heeft zijn milieubewuste identiteit verloren.

De Hummer EV stoot meer uit dan een benzine sedan.

GMC introduceerde de Hummer EV, een elektrische versie van de populaire Hummer van de afgelopen jaren. Het voertuig, dat vooral door zijn grote afmetingen en krachtige motor de aandacht trok, maakte grote indruk en kreeg duizenden bestellingen voordat het in productie werd genomen. Volgens nieuwe berichten stoot de Hummer EV echter evenveel koolstofdioxide uit als verbranding.

De enorme Hummer EV valt op door zijn innovatieve design. Hoewel hij heeft bewezen de meest milieuvriendelijke Hummer te zijn, is zijn belangrijkste doel om goed te presteren in het veld. Hummer EV's stoten meer koolstofdioxide uit dan auto's die op benzine rijden, volgens een nieuw rapport van ACEEE, een non-profit onderzoeksorganisatie die zich richt op het verminderen van energieverspilling en het verzachten van de gevolgen van klimaatverandering.

De Bolt EV, een van GM's andere elektrische modellen, stoot 92 gram koolstofdioxide per kilometer uit, terwijl de nieuwe Hummer EV 341 gram koolstofdioxide per kilometer uitstoot. Dit betekent dat het massieve voertuig 21 gram meer koolstofdioxide uitstoot dan de Chevrolet Malibu met verbrandingsmotor.

Hoewel we zeggen dat het voertuig meer koolstofdioxide uitstoot dan een normaal voertuig, mogen we niet vergeten dat Hummer-modellen met een verbrandingsmotor 889 gram koolstofdioxide per kilometer uitstoten. Bovendien heeft een gigantisch voertuig dat 1.000 paardenkrachten kan produceren een wendbaardere structuur dan normale auto's, hoewel het meer produceert dan personenauto's.

 

Emily A.

Vorig NieuwsFacelift Kia XCEED Phev:
Volgende NieuwsHyundai roept Ioniq Hybrid en PHEV modellen terug: