Genesis GV60 luxe serie:

Genesis GV60 luxe serie:

Genesis GV60 ; Het luxemodel maakte een voorlopig debuut in Europa.

Na amper 600 geregistreerde auto's durft Genesis Automotive News Europe de geregistreerde trends in ons continent te vertellen. Zo is de volledig elektrische Genesis GV60, die tevens het meest compacte model in de reeks is, nu al goed voor een kwart van de verkopen.

Genesis heeft ook hoge verwachtingen van andere aangekondigde elektrische auto's, elektrische versies van de GV70 en de Electrified G80. De GV70, een SUV, zal naar verwachting goed zijn voor dertig procent van de verkoop van elektrische auto's. De GV60 zal uiteindelijk goed zijn voor zestig procent, de resterende tien procent voor de G80 sedan.
"Op basis van wat we tot nu toe hebben gezien, verwachten we dat 90 tot 95 procent van de verkochte auto's volgend jaar elektrisch zal zijn," vertelt Andrew Pilkington van Genesis UK aan Autonews. Interessant is dat hij ook meldt dat de levertijd voor veel klanten een grote factor is: "We hebben een klant die vier verschillende EV's bestelt van vier verschillende merken. Hij krijgt de eerste die daadwerkelijk kan worden geleverd en annuleert vervolgens de andere bestellingen," zegt Pilkington

 

Emily A.

Vorig NieuwsVolkswagen nieuw zakenmodel:
Volgende NieuwsToyota Compact Cruiser EV Concept Voertuig: