Ferrari Roma op maat voor China:

Ferrari Roma op maat voor China:

Ferrari viert haar 30ste verjaardag op het Chinese vasteland met een uniek nieuw voertuig.

De zeer speciale Rome werd gebouwd als onderdeel van het Tailor Made-programma van het merk met de hulp van de Chinese ontwerper Jiang Qiong'er.

De auto is afgewerkt in een Matte Sanusilver met Rosso Magma Glossy accenten zoals de slanke lijnen die langs de middelste fascia lopen en de koolstofvezel side skirts. Het rood is gekozen als een knipoog naar het traditionele Chinese rood, en de fijne lijnen zijn geïnspireerd op klassieke meubels uit de Ming-dynastie.

Daarnaast ontwierp Jiang Qiong'er een speciale collectie producten die bij de auto passen. Geïnspireerd door de kleine geneugten van het dagelijks leven omvat het pakket een ebbenhouten en kristallen Romeinse aromaverstuiver met geuren voor alle seizoenen.

   De collectie omvat ook Boluo rood en goud gelakt theeservies, geweven bamboe theeservies, Xuan papieren vlieger, kasjmier hoezen en Chinese agaat en lederen checkers set.


Zoals alle Ferrari Roma wordt deze auto aangedreven door Ferrari's 3,9-liter V8-turbomotor. Deze levert 612 pk (456 kW/620 pk) en accelereert de auto in slechts 3,4 seconden naar 100 km/u (62 mph).

 

Emily A.

Vorig NieuwsChina haalt Duitsland in om 's werelds tweede grootste exporteur van auto's te worden:
Volgende NieuwsDe Audi Activesphere Concept debuteert op 26 januari: