Er zijn nieuwe beelden verschenen van de 2022 Volkswagen Amarok:

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de 2022 Volkswagen Amarok:

De tweede generatie van de Amarok pick-up truck wordt op 7 juli geïntroduceerd.

Volkswagen heeft enkele laatste teasers vrijgegeven voor de volgende generatie van de Amarok pick-up in de aanloop naar de onthulling op 7 juli. Hierboven zien we een agressief gebogen wielkast en een deel van de nieuwe "IQ Light" koplamp garnituur.

Terwijl de premium pick-up Mercedes X-klasse nog maar een paar jaar bestaat, heeft Volkswagen Amarok zijn verkoop in het premium segment van het pick -up segment in de afgelopen tien jaar aanzienlijk opgevoerd. Het is dus niet verwonderlijk dat we binnenkort een tweede versie zullen zien.

Als onderdeel van de overeenkomst tussen Volkswagen en Ford over bedrijfsvoertuigen zal de nieuwe Amarok veel onderdelen delen met de nieuwe Ranger van het Amerikaanse merk, nadat de twee bedrijven in 2018 overeenstemming hadden bereikt over een strategische alliantie.


We hebben al een goed idee van hoe de nieuwe Amarok er van binnen en buiten uit zal zien; Volkswagen heeft ons een glimp laten zien. Veel technologieën en functies zullen worden overgenomen van het Volkswagen-gamma, zoals het lederen stuurwiel met talloze knoppen. Hoewel het een 10-inch systeem is, is het centrale aanraakscherm gegroeid van 6,3 inch tot een maximale grootte van 12 inch.


Volgens Volkswagen zal de Amarok gebruik maken van de nieuwste "Virtual Cockpit" van het merk. Verwacht dus TFT-draaiknoppen achter het stuur, een rij rijschermen en de mogelijkheid om het navigatiescherm tussen de draaiknoppen weer te geven.

 

Emily A.

 

Vorig NieuwsDe nieuwe stedelijke e-bike Zapp i300:
Volgende NieuwsDe nieuwe Kia Sorento brengt de SUV-serie "Edition" samen: