Eerste teaser afbeelding voor Toyota Crown:

Eerste teaser afbeelding voor Toyota Crown:

Na een week is het deksel volledig verwijderd.

De eerste teaser werd vrijgegeven voor de première van de Toyota Crown op 15 juli. Het ontwerp van de voorkant in de patentafbeeldingen is ongewijzigd overgenomen. Het meest opvallende detail is een LED-lichtbalk die de voorkant domineert.

De nieuwe Crown zal zeker geen sedan zijn, maar het is ook geen gewone SUV. De teaser verraadt dat Toyota het podium zal betreden met een hatchback met oprijplaten.

2023 Toyota Crown

Als we naar de laatste berichten kijken, kunnen we zeggen dat het voertuig 4,9 meter lang, 1,8 meter breed en 1,5 meter hoog zal zijn. Het zal ook een lange wielbasis hebben van 2,8 meter, wat betekent dat het een vrij grote carrosserie zal hebben.

Er zijn geruchten dat Crown op het TNGA-K platform zal komen en hybride en plug-in hybride aandrijflijnen zal krijgen. We zouden waarschijnlijk ook een volledig elektrische variant kunnen zien.

De nieuwe Toyota Crown zal naar verluidt verkrijgbaar zijn in de $ 50.000-klasse met opties voor voor- en vierwielaandrijving.


Zoals te zien is op de patentafbeeldingen, is er een speciaal Crown-wapen op de voorkant, maar het gebruikelijke Toyota-logo wordt gebruikt op de achterkant.

We zullen alle details weten wanneer de Toyota Crown wordt geïntroduceerd.

 

Emily A.

 

Vorig Nieuws2023 Nissan Altima gefacelift:
Volgende Nieuws2023 Toyota Vios: