De 2023 Nissan Juke krijgt een nieuwe badge en een licht herziene carrosserie:

De 2023 Nissan Juke krijgt een nieuwe badge en een licht herziene carrosserie:

De tweede generatie Nissan Juke is sinds 2019 op de markt, maar ziet er nog steeds behoorlijk fris uit.

Allereerst heeft de kleine SUV nu het vernieuwde Nissan-embleem, dat er slanker en eenvoudiger uitziet met minder chroom. Het kleurenpalet is uitgebreid met Ceramic Gray en Magnetic Blue (in plaats van Vivid Blue), en er zijn nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen voor bepaalde uitrustingsniveaus.

De aerodynamische veranderingen zijn volgens Nissan doorgevoerd in de gehele Juke line-up sinds de Juke Hybrid debuteerde. Deze zijn waarschijnlijk beperkt tot de onderkant, want de grille van de niet-elektrische Juke is hetzelfde als zijn voorganger en behoudt het visuele onderscheid met de hybride.

 De 2023 Nissan Juke zal worden aangeboden in vijf uitrustingsniveaus: ST, ST+, ST-L, ST-L+ en Ti. Wit gestikte accenten blijven behouden in het hele interieur. Vanaf de ST-L zijn alle Jukes uitgerust met een nieuw bagagerek in de kofferbak en het nieuwe Smart Key System met contactloze vergrendeling en ontgrendeling. Het Bose-geluidssysteem met UltraNearfield-luidsprekers die in de voorste hoofdsteunen zijn geïntegreerd, heeft twee extra luidsprekers in het achterste gedeelte, 10 in totaal in de ST-L+ en Ti versies.

De 1,0-liter driecilinder turbomotor levert 113 pk (84 kW / 114 pk) en 180 Nm koppel en blijft mechanisch ongewijzigd.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe Renault 4 maakt zich op om herboren te worden als elektrische SUV:
Volgende NieuwsTesla heeft de voertuig prijzen in China verlaagd: