De 2023 MG4 EV zal in september op de markt komen:

De 2023 MG4 EV zal in september op de markt komen:

De middenconsole van de auto is beperkt tot een draadloos oplaadplatform en een ronde draaiknop.

MG heeft de eerste officiële foto's vrijgegeven van de aanstaande MG4 EV. De MG4 EV zal gebaseerd zijn op de Modular Scalable Platform (MSP) architectuur.

Aan de voorzijde hebben de MG-ontwerpers gekozen voor een grillevrije stijl met agressieve LED-koplampen die doen denken aan de onlangs gefacelifte MG5 EV en aerodynamische lijnen op de voorbumper.

Aan de achterzijde doen de LED-achterlichten over de volle breedte denken aan de Toyota Yaris, en de tweedelige achterspoiler lijkt door het glazen dak een voortzetting van de daklijn. De achterbumper heeft een aluminium skid plate.

Binnenin is er een volledig digitaal instrumentenpaneel, in lijn met de huidige EV-trend. Het standalone infotainment touchscreen ziet er behoorlijk groot uit en heeft fysieke knoppen eronder. De middenconsole is beperkt tot een draadloos oplaadplatform en een ronde draaiknop.


De MG4 EV zal aanvankelijk beschikbaar zijn met twee batterijcapaciteiten van 51 kWh of 64 kWh. Deze batterijen zullen een actieradius van 350-452 km mogelijk maken. Het model zal worden uitgerust met een achterin geplaatste elektromotor.

 

Emily A.

Vorig NieuwsVolkswagen ID.4 leveringen verminderd:
Volgende Nieuws2023 Honda e: Limited Edition arriveert in Europa: