Czinger Hyper GT:

Czinger Hyper GT:

Czinger moet de machtige 21C nog gaan verschepen.

Maar de kleine automaker heeft nu al zijn tweede productiemodel geïntroduceerd. De Hyper GT is een stijlvolle vierzitter.

De Czinger Hyper GT heeft een 2,88-liter V8. Hij zal 1.250 pk leveren.

Visueel heeft de Hyper GT bijna niets gemeen met de 21C. De voorkant van de auto wordt gekenmerkt door een paar dunne koplampen en heeft geen traditionele grille.

Het sensuele design van de Hyper GT zet zich voort aan de zijkanten, zonder de grote vleugeldeuren, vleugelnokken en zichtbare deurgrepen. Het brede glazen huis laat de auto opvallen, net als de zwarte stijlen. Belangrijke elementen van het ontwerp aan de achterzijde zijn de centrale uitlaatpijpen, het kenmerkende gaasontwerp en de vloeiende lijnen die ongetwijfeld bijdragen aan de aerodynamica.

Czinger wil nog niet zeggen wanneer het van plan is te beginnen met de verkoop of productie van de Hyper GT en hoeveel hij gaat kosten.

In een gesprek met Autoweek zei bedrijfsoprichter Kevin Czinger dat de Hyper GT gebruik zal maken van de menselijke AI en 3D-printing productietechnieken van het merk. Czinger zegt dat zijn innovatieve productietechniek zo populair is dat "zes verschillende grote automerken" productietechnologie van hem hebben gekocht.

 

Emily A.

Vorig NieuwsMitsubishi Space Star:
Volgende NieuwsMini Multitone Edition: