2024 RAM 1500 BEV

2024 RAM 1500 BEV

De RAM 1500 BEV kreeg de tweede elektrische, compactere en meer alternatieve.

De Ram is bezig om de model line-up enthousiast te maken. Moederbedrijf Stellantis krijgt al een grote pick-uptruck op basis van het STLA-frame, maar het lijkt erop dat we nu een ander model te zien krijgen.

Ze maken zich in hoog tempo op voor elektrische aandrijving, voornamelijk de Amerikaanse pick-up markt. Denk aan auto's als de GMC Hummer, Tesla Cybertruck, en de onlangs onthulde Chevrolet Silverado EV. Natuurlijk kan de Ram niet achterblijven, daarom kregen we afgelopen zomer een preview van een elektrische Ram 1500. Nu toont het merk een nieuwe teaser plaat met een minder voor de hand liggende pick-up erop en toch weer een andere lijn.

2024 RAM 1500 BEV

 De Ram verwijst opnieuw naar de elektrische Ram 1500, die volgens het merk in 2024 op de markt zal komen. Dit maakt het een beetje verwarrend, want het lijkt echt een andere ontvanger. We zien een veel rondere carrosserie en een meer spitse neus. Ram heeft het over een breed portfolio van elektrische voertuigen, dus we gokken dat het om een broer of zus van de 1500 gaat. Vervolgens denken we meteen aan een elektrisch alternatief voor de Ram 1000, een Fiat Toro. Logischerwijs is dat echter een compleet nieuw model op basis van hetzelfde STLA-frame als de elektrische 1500. We zullen het de tijd leren. 
 

Emily A.

Vorig NieuwsDe nieuwe Subaru BRZ komt in een speciale editie:
Volgende NieuwsJaguar zal tegen 2025 volledig elektrisch zijn: