2023 Peugeot e-Rifter elektrisch:

2023 Peugeot e-Rifter elektrisch:

De Peugeot e-Rifter zeven zits elektrische auto is de passagiersversie van de elektrische bestelwagen van ePartner.

Het is het zustermodel van de Opel Combo-e Life en de Citroën e-Berlingo MPV. Hij is verkrijgbaar met zowel vijf als zeven zitplaatsen.
De e-Rifter heeft lichtmetalen 16-inch wielen, parkeersensoren vóór en een achteruitrijcamera, een centraal 8-inch touchscreen en een 10-inch digitaal display voor de bestuurder.

Peugeot e-Rifter

Het model met vijf zitplaatsen is ook verkrijgbaar met GT-bekleding, lichtmetalen 17-inch wielen, dual-zone climate control, keyless entry en start, en GT-styling cues.

De e-Rifter wordt aangedreven door een 134 pk sterke elektromotor die wordt gevoed door een 50 kWh batterij. De actieradius bedraagt tot 276 km op één acculading, de topsnelheid bedraagt 134 km/u en de acceleratie van 0 tot 96 km/u neemt 11,2 seconden in beslag.

 In de Eco-modus is het vermogen beperkt tot 80 pk om een zo groot mogelijke actieradius te bereiken, in de normale modus is het vermogen beperkt tot 107 pk voor dagelijks gebruik, en in de power modus is een maximum van 134 pk beschikbaar.

Snelladen tot 100 kW is mogelijk bij openbare laadstations, wat voldoende is voor 0-80% lading in 30 minuten. Met een standaard 7,4 kW- boord lader kan de auto 's nachts in ongeveer zeven en een half uur thuis in een wandbox worden opgeladen.

Peugeot e-Rifter

 De versie met vijf zitplaatsen is 4,4 meter lang, terwijl het langere model 4,75 meter lang is.

Beide versies zijn 1,9 meter hoog en hebben een relatief smalle draaicirkel van 10,8 meter. Het bagagevolume voor de standaardlengte met vijf zitplaatsen bedraagt 775 liter.

Peugeot e-Rifter

Aan de voorzijde bevinden zich Peugeot's digitale i-Cockpit met instrumenten voor de bestuurder en een centraal instrumentencluster. Deze omvatten een 10-inch scherm voor de bestuurder en een 8-inch touchscreen voor informatie en entertainment dat navigatiekaarten, EV-informatie en een gespiegeld smart phone scherm kan weergeven. Het opladen kan worden geprogrammeerd via dit scherm of een speciale smartphone-app.

Veiligheidstechnologieën zijn onder meer "Grip Control" tractiecontrole om oneffen oppervlakken aan te pakken, hulp bij het wegrijden op een helling, parkeercamera, waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, waarschuwingssysteem voor botsingen en automatische noodstop.

 

Emily A.

Vorig Nieuws2023 Smart #1 prijs en kenmerken:
Volgende NieuwsFord Mustang management gerelateerd: