2023 Mercedes-Benz GLC Prijs en kenmerken:

2023 Mercedes-Benz GLC Prijs en kenmerken:

The design of the new Mercedes GLC is an example of evolution rather than a revolution when you compare it to the old model.

De nieuwe koplampen zijn dunner dan voorheen en standaard voorzien van LED-technologie, terwijl de grille breder en imposanter is dankzij het Mercedes-specifieke pin-design.


Aan de zijkant kunt u kiezen voor lichtmetalen 18- of 20-inch wielen en de carrosserie heeft een aantal subtiele rondingen om de auto gespierder op de weg te laten lijken.

2023 Mercedes-Benz GLC


Aan de achterzijde zijn LED-achterlichten te vinden die lijken op die van de nieuwe Mercedes C-Klasse. De sportieve modellen uit de AMG-serie hebben een agressiever bumper ontwerp voor en achter.

Het interieur en infotainment systeem van de nieuwe Mercedes GLC,
Als u in de nieuwe Mercedes GLC kijkt, is het duidelijk dat het interieur veel inspiratie heeft gehaald uit de Mercedes C-Klasse.
Het centrale 11,9-inch touchscreen is hier het dominante kenmerk. Het regelt bijna alle functies van de auto en kan worden bediend met het aanraakscherm of het 'Hey Mercedes'-stemcommando.
Het combi-instrument met twee trappen voegt nog meer visuele aantrekkingskracht toe, met ventilatieopeningen in vliegtuigstijl aan de bovenkant. Er zijn veel glanzend zwarte en metallic details om het geheel levendiger te maken.

2023 Mercedes-Benz GLC


Het Burmester - geluids systeem met 15 luidsprekers is verkrijgbaar met een lijst aan opties, waaronder massagestoelen, een panoramisch schuifdak en een kleuren head-up display.
De Mercedes GLC wordt aangeboden met mild hybride en plug-in hybride motoropties.

2023 Mercedes-Benz GLC


Er zijn twee 2,0-liter benzine mild hybrides, een met 204 pk en de andere met 258 pk. Dan is er de diesel mild hybrid met een 2,0-liter motor en 197 pk.
Drie plug-in hybrides, twee benzine- en één dieselauto, zullen vanaf de introductie worden aangeboden. Beide benzineauto's gebruiken een 2,0-liter motor. Het basismodel krijgt een gecombineerde 313 pk, terwijl de krachtigere versie 381 pk krijgt.
De diesel plug-in hybride maakt ook gebruik van een 2.0-liter motor en heeft een gecombineerde 333 pk. Alle plug-in hybride modellen maken gebruik van dezelfde 31 kWh batterij en bieden een puur elektrische actieradius van 75 mijl op de benzinemodellen en 63 mijl op de diesel.


De bestellingen voor de nieuwe Mercedes GLC zullen naar verwachting tegen het einde van deze zomer worden geopend, met leveringen die tegen het einde van het jaar worden verwacht.
Er is nog geen informatie over de prijs.

 

Emily A.

Vorig NieuwsDe 2023 gefacelifte Audi A6 krijgt een aantal styling updates:
Volgende NieuwsDe nieuwe Jeepster 2023 zou kunnen zijn: