2023 Kia Niro Hybrid Prijs en kenmerken:

2023 Kia Niro Hybrid Prijs en kenmerken:

Aan de onderkant van de nieuwe Kia Niro line-up is een hybride-elektrische versie.

Dit model is uitgerust met de Smart stream 1,6-liter GDI viercilinder motor, die in zijn eentje 77 kW (103 pk) en 144 Nm koppel levert.

Deze motor wordt vergezeld door een zes traps transmissie met dubbele koppeling. Het nieuwe model heeft een 4,2-inch multifunctioneel display in het combi-instrument en een keur aan veiligheidsvoorzieningen. De lijst met veiligheidsvoorzieningen omvat onder meer een zijairbag in het midden, een multi-botsingsrem, elektronische chroomspiegels, assistentie voor het vermijden van botsingen met de dode hoek, assistentie voor het vermijden van botsingen met dwarsverkeer achter en intelligente snelheidsbegrenzer. Andere veiligheidsvoorzieningen zijn Lane Keeping Assistant, Attention Warner, High Beam Assistant, Lane Keeping Assistant, Reversing Monitor, Rear Cross Traffic Collision Avoidance Assistant en parkeersensoren achter.

New Kia Niro EV

De GT-Line heeft een 10,25-inch instrumentencluster, een 10,25-inch infotainment display, aanraakgevoelige infotainment- en klimaatbediening, een draadloos oplaadstation van Qi en verwarmde en geventileerde stoelen.

De 64,8 kWh batterij levert een vermogen van 150 kW (201 pk) en een koppel van 255 Nm. Dit model heeft een WLTP-actieradius van 460 km en kan in 43 minuten van 10-80 procent worden opgeladen met een DC-snellader.
 

 

Emily A.

Vorig NieuwsMazda stelt de CX-60 diesel hybride line-up voor: prijs en kenmerken.
Volgende NieuwsFerrari's nieuwe elektrische auto zal in 2025 beschikbaar zijn: