2023 Honda CR-V gespot in China:

2023 Honda CR-V gespot in China:

De Honda CR-V voor 2023 is onthuld door het Chinese ministerie van Industrie en Informatie technologie.

Aan de voorkant zijn de meeste veranderingen te zien: een langere motorkap, slankere LED-koplampen, een grotere grille en een strakker bumper ontwerp.

Aan de achterzijde zijn de kenmerkende L-vormige achterlichten van het CR-V model behouden. De nummerplaat houder is hoger geplaatst, maar de grote achterklep blijft en biedt een lage laadruimte. De getoonde Turbo-variant heeft twee uitlaatpijpen in de achterbumper.

Chinese kopers krijgen een 1,5-liter viercilinder motor met 190 pk. Het vermogen wordt via een CVT-transmissie naar de voorwielen (FWD) of alle vier de wielen (AWD) gestuurd. We verwachten ook enkele hybride varianten met de aanduiding e:HEV. Een daarvan zal een 2,0-liter motor combineren met twee elektromotoren.

De CR-V heeft een lengte van 4.703 mm, een breedte van 1.866 mm en een hoogte van 1.680 mm of 1.690 mm. Daarmee is hij 80 mm langer en 11 mm breder dan het vorige model.

De CR-V heeft een nieuw digitaal instrumentenpaneel en een groter infotainment touchscreen. . Net als bij de nieuwe Civic zal het ontwerp van het instrumentenpaneel naar verwachting minimalistisch zijn met horizontale lijnen.

De première van de nieuwe Honda CR-V wordt in de komende maanden verwacht en hij zal volgend jaar op de markt komen.

 

Emily A.

Vorig NieuwsSneller opladen voor de elektrische Mazda MX-30:
Volgende NieuwsVolkswagen produceert dit jaar elektrische voertuigen: