2023 Ford Mondeo ST-Line op de Chinese markt:

2023 Ford Mondeo ST-Line op de Chinese markt:

Hoewel de 2023 Ford Mondeo ST-Line alleen in China te zien is, is hij erin geslaagd de aandacht te trekken van zijn fans over de hele wereld.

De Ford Mondeo ST-Line heeft een andere voor- en achterbumper dan de basis Mondeo. Aan de voorzijde zijn een nieuwe grille en hoogglans zwarte elementen te zien.

2023 Ford Mondeo ST-Line

De achterbumper is voorzien van een grotere diffuser en een zwarte spoiler lip. De afmetingen bleven ongewijzigd op 4.935 mm in lengte.

2023 Ford Mondeo ST-Line

Belangrijker is dat we voor het eerst de binnenkant van Ford's Chinese Mondeo kunnen zien. Het model erft het enorme 1,1 meter (43 inch) brede paneel op het dashboard dat vorig jaar debuteerde op de Ford Evos. Het bestaat uit een standaard 12,3-inch digitaal instrumentencluster en een indrukwekkend 27-inch SYNC+ 2.0 infotainment touchscreen met 4K-resolutie. De ST-Line-uitrusting omvat sportieve stoelen, rode accenten, sfeerverlichting, een panoramisch schuifdak en het obligate ST-embleem op het instrumentenpaneel.

2023 Ford Mondeo ST-Line

De Mondeo ST-Line heeft dezelfde turbo geblazen 2,0-liter EcoBoost viercilinder motor met 235 pk. Deze is gekoppeld aan een acht traps automatische transmissie.

2023 Ford Mondeo ST-Line

De productie van de 2023 Ford Mondeo is gestart bij Changan Ford in China, en de eerste exemplaren zijn al bij de lokale dealers gearriveerd. De nieuwe Mondeo had in Noord-Amerika de Fusion kunnen vervangen, maar Ford heeft besloten om alle sedans uit te faseren. Hetzelfde geldt voor Europa.

 

Emily A.

Vorig NieuwsWat betreft Audi waterstof plantaardige brandstof:
Volgende NieuwsJeep twee nieuwe conceptauto's